Huis » Seks » India seks voor het huwelijj aan elkaar vastgebonden geneukt

India seks voor het huwelijj aan elkaar vastgebonden geneukt

Het contrast kan haast niet groter zijn dan dit: de asceten onthouden zich van erotiek terwijl de  Kamasutra  juist vol staat met de meest hevige passages. Nu is het inderdaad waar dat er binnen hindoeïsme en boeddhisme vaak grote waardering is voor ascetisme. Een hindoeasceet, of een boeddhistische monnik of non, verdient doorgaans veel respect in de Aziatische culturen vanwege zijn puurheid, die hij heeft omdat hij of zij zich van seks onthoudt.

Juist het feit dat zowel de asceet als de monnik of non zich onthouden van erotiek impliceert dat zij buiten de wereld staan en daarmee bijna bij de wereld van de goden gaan horen. In het hindoeïsme is ook te zien dat juist de onthouding van de asceet betekent dat hij een enorme potentie in zich draagt, een potentie die tot verlichting, maar ook tot erotiek en vruchtbaarheid, kan leiden. Hoe celibatair een hindoeasceet dan ook kan leven, de associatie met de enorme erotische vermogens die hij zou hebben is doorgaans zeer prominent aanwezig.

Boeddhistische monniken leven volgens de regels van de Vinaya, regels die terug zouden gaan op de Boeddha zelf. De Boeddha heeft erotisch contact tussen monniken en nonnen enerzijds en de leken anderzijds strikt verboden. Monniken en nonnen moeten streven naar bevrijding van het leed van het bestaan en erotiek staat hen daarbij in de weg.

Voor de alledaagse hindoe- en boeddhistische leken is erotiek een gewoon, zij het toch meestal wel zwaar beladen, onderdeel van het leven. Hindoes hebben in principe vier doelen in het leven:  dharma , het nakomen van verplichtingen naar de familie, de kaste en de samenleving;  artha , het verzamelen van genoeg rijdkom opdat men aangenaam kan leven;  kama , erotiek die moet resulteren in nageslacht, bij voorkeur een zoon;  moksha , bevrijding.

In de praktijk is te zien dat juist de bevrijding de minst belangrijke van de vier is terwijl kama de belangrijkste lijkt. Het grootste ritueel in een hindoeleven is dan ook zondermeer het huwelijk. Huwelijk en erotiek vallen bijna met elkaar samen. Dit wil echter absoluut niet zeggen dat er alleen maar sprake zou zijn van erotiek binnen het huwelijk. In poëzie en andere kunsten wordt seks met personen met wie men niet getrouwd is echter hooglijk gewaardeerd, juist omdat in die relaties niet de bemoeienis zit van ouders, schoonouders en familie.

Familieperikelen, kasteregels en afspraken rond de horoscoop en de bruidsschat spelen hierbij een grote rol. De geliefde, de buitenechtelijk geliefde of de jeugdliefde is vaak wel een persoon van eigen keuze. Vandaar dat in de fantasieën van de mensen de buitenechtelijke liefde vaak geassocieerd wordt met ongebreidelde passie en hartstochtelijke overgave. Voor veel hindoes betekent het huwelijk een beknellende inperking van het leven.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat er op bepaalde momenten van het jaar opeens een doorbraak kan zijn van alle vaste regels en gewoonten die de mens inperken. Een belangrijk voorbeeld hiervan is het Holifeest of Phagwa, dat in het voorjaar wordt gevierd. Dit feest waarin Kamadeva, de god van de liefde, en Krishna, de charmante donkere koeherdersgod, een belangrijke rol spelen is op het platteland van India het feest bij uitstek waarin de mensen uiting geven aan onderdrukte gevoelens.

Vaak gaat dit over sociale verhoudingen: lagekastemensen die door het jaar heen de toiletten van de hogere kasten moeten schoonmaken kunnen er nu met hun smerige borstels stevig op los slaan, maar het is ook het feest waarbij verborgen erotische verlangens naar buiten mogen komen. Sterker nog, als bij een huwelijk na verloop van tijd blijkt dat de vrouw maar niet zwanger wordt, dan wordt de oorzaak daarvan in eerste instantie altijd bij de vrouw gezocht.

Uiteraard weet iedereen dat het ook aan de man kan liggen, maar dat wordt niet benoemd. Schoonmoeder in de familie raadt de jonge echtelieden dan vaak aan dit jaar maar eens goed Holi te vieren. Heel wat mensen weten wat dit impliceert. De echtelieden doen wat schoon moeder zegt en … enige maanden na Holi is de vrouw zwanger. Hoe groot toch is de genade van Kama of Krishna.

Enige tijd later is ze dan zwanger. Toch zijn dit cultureel geëigende manieren om aan nageslacht te komen ondanks eventuele vruchtbaarheidsproblemen. Ligt het probleem wel aan de vrouw dan is het probleem beduidend groter. Asceten staan tussen mensen en goden in, een rol zeer geregeld ingenomen door transseksuelen en homoseksuelen. Ze hebben hun eigen godin Bahucheri Ma die op een pauw rijdt en vaak vereren ze ook Shikhandin, een held uit de Mahabharata die min of meer transseksueel was.

Juist omdat ze tussen goden en mensen in staan, komen hun woorden vaak uit, zo is het idee. Gewone hindoes zijn vaak een beetje bang van hen, maar vinden ze ook vaak grappig en proberen hen er wel toe te brengen dat ze hun heilwensen daadwerkelijk uitspreken. In Thailand werken veel transseksuelen — de mannen in vrouwenkleding heten Kathoy, de vrouwen die zich mannelijk voelen heten Diitom — in de min of meer magische wereld van het boeddhistisch animisme.

Ze handelen in amuletten en in andere magische objecten die grote krachten hebben. Zijzelf lopen door die krachten geen gevaar, omdat ze tussen de werelden van mannen en vrouwen in staan. Echter, weinig erotiek is vindingrijker en veelvormiger dan de liefde van de goden. Voor goden verloopt de tijd niet, zij zijn eeuwig tussen de 19 en de 22 jaar oud.

Dit impliceert dat hun liefdesspel heel anders in elkaar zit dan dat van de mensen en een gewone zwangerschap kan zich bij hen dan ook doorgaans niet voltrekken. Hun ene kind, Ganesha, is door Parvati gemaakt van haar eigen lichaamsvuil toen zij ooit in haar badkamer was. Ze stelt het kind aan als deurwachter en als Shiva thuiskomt houdt het jongetje hem tegen als hij de badkamer wil betreden. Shiva die niet van enige zwangerschap van Parvati op de hoogte was brandt met het vuur uit het derde oog dat hij op zijn voorhoofd draagt het hoofd van het kind weg.

Parvati wordt hierom woedend en beveelt hem haar kind te repareren. Shiva vindt dan een olifant neemt daarvan het hoofd en plaatst dat op het lichaam van het kind. Zo komt Ganesha aan zijn olifantenhoofd. Het is merkwaardig, maar dit kind is met name het product van Parvati. De andere zoon van Shiva en Parvati, Skanda, komt voort uit een samenwerking van een heleboel andere goden.

De mythe is erg lang, dus we bekijken hier alleen een paar hoogtepunten. Op een dag hebben de demonen de goden in een strijd verslagen en Indra, koning van de goden, vlucht naar de bergen. Daar hoort hij dat alleen de zoon van Shiva de goden kan redden. Shiva echter, is verdiept in een duizendjarige ascese en er helemaal niet op uit een kind te gaan verwekken. Kamadeva treft Shiva met één van zijn bloemenpijlen. Shiva wordt wakker uit zijn ascese en brandt Kamadeva dood met het vuur uit zijn derde oog.

Rati vraagt Shiva haar echtgenoot weer tot leven te brengen en dat doet hij ook, maar Kama heeft nu geen lichaam meer. Dit betekent dat liefde overal kan opbloeien, liefde heeft geen tijd nodig om te reizen, liefde of liefdeslust kan in ieder hart ontkiemen. Shiva heeft nu echter Parvati gezien en raakt hevig verliefd op haar. Ze trekken zich samen terug in een paleiskamer, maar aangezien bij de goden de tijd stil staat is een orgasme van jaar geen uitzondering.

De goden worden ongeduldig omdat de oorlog doorgaat en er inmiddels haast is om de zoon van Shiva in te zetten. Ongeduldig kloppen ze op de deur van het paleis. Shiva gaat naar de deur en net op dat moment ejaculeert hij. Parvati is woedend dat ze nu niet zwanger is en ze vervloekt de goden: ze zullen zwanger worden van het zaad van Shiva. De goden moeten hierom lachen en zeggen dat dit niet kan.

Agni, de god van het vuur, verandert zichzelf dan in een duif en neemt het zaad in zijn snavel. Ze houden zich daar eeuwig bezig met yoga en meditatie. De vrouwen hebben zich gebaad in de Ganges en Agni weet het zaad bij zes van hen via hun poriën in te brengen. Het lukt hem niet bij Arundhati, die nog wel van hele lage afkomst is — ze stamt van de kaste van de hondeneters en die worden als zeer onzedig beschouwd.

Zij was echter te deugdzaam, ze was haar echtgenoot helemaal trouw en Agni kan bij haar niets aanrichten. De zes vrouwen kunnen het zaad echter niet verdragen, ook zij braken het uit en het wordt in de Ganges gegooid. De golven van de rivier sissen door het brandende zaad en het wordt in het riet afgezet. Deze zoon van Shiva verslaat de demonen zeer snel en de goden heersen weer over het universum.

In het boeddhisme is de houding tegenover erotiek vaak zeer afwijzend. Erotiek houdt de mens af van de verlichting, zo is het idee. Het lichaam is een vieze zak van dun leer, gevuld met uitwerpselen, wormen en andere onreinheden die alleen maar ziekte in zich draagt, is een veelgehoorde omschrijving. Toch zijn er binnen het boeddhisme ook latere voorstellingen waarbij erotiek juist wordt gezien als het voertuig van de ziel.

Volgens die veel latere leringen kunnen de passies juist een wezen tot het hogere inzicht brengen. Dit is een fors contrast met de oude celibataire levenswijzen uit de tijd van de Boeddha zelf. In het geheim werden deze erotische praktijken wel uitgevoerd. Ook in de kunst zijn hiervan voorbeelden te vinden. In dit geval verwijst de vrouw, die inactief is, naar wijsheid, terwijl de man, die als actief wordt gezien, naar mededogen verwijst.

De een inspireert de ander. Juist waar deze twee samengaan ontstaat de verlichting. Echter lang niet alle boeddhisten vinden dat deze weg werkt: er zijn er heel wat die deze praktijken juist met fervente passie afwijzen. Er zijn wat dit betreft heel wat verschillende voorstellingen binnen het hindoeïsme en het boeddhisme te vinden. Het is te eenvoudig te stellen dat hindoes en boeddhisten maar één opvatting hebben op het gebied van erotiek en seks: er is sprake van een grote veelheid aan meningen, tradities en opvattingen.

Your email address will not be published. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Blind online interdisciplinair tijdschrift. Seks en erotiek in hindoeïsme en boeddhisme. Posted in Editie 19 – Sex and the Sciences. Tags antropologie religie. Previous Post Previous De erotisering van Barbie. Next Post Next De tragische paradox der driften. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published.

Geef je op voor onze nieuwsbrief. Search for:.

Zondag 14st, Juli 11:40:17 Am

India seks voor het huwelijj plaatsen beste
Stuur een gratis bericht naar Begodwilling
Offline

Beschrijving:

Begodwilling
44 jaar vrouw, Weegschalen
Waddinksween, Netherlands
Javaans(Gemiddeld), Maleis(Basic), Japans(Elementair)
Programmeur, Militair, Dressoir
ID: 2913546529
Vrienden: neill_r, 6974
Profiel
Geslacht Vrouw
Kinderen Ja
Hoogte 166 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Nee
Contacten
Naam Miranda
Profiel bekijken: 2347
Telefoon: +312175-627-72
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

India seks voor het huwelijj heb

Alles wissen. Aan de hand van deze tips kunt u uw zoekopdracht uitbreiden:.

Het india seks voor het huwelijj nederlandse vrouw krijgt

Shanda Fay.

Bieden ook india seks voor het huwelijj een visum

Megumi Igarashi in haar vaginakano,  via Afgelopen week kwam de Japanse kunstenaar Megumi Igarashi opnieuw in opspraak om haar vaginakano, een vrolijke gele kano gemodelleerd naar een 3D-scan van haar eigen vagina. Een foto die door ashtangakalle is geplaatst op 8 Okt om PDT.

Sociale india seks voor het huwelijj retailers

Kleinetietjes nl dikke lul in strak kutje amsterdam gangbang gratis a films escort service in hotel gratis seks tilburg gratis lange sexfilm sex in eindhoven Legit duitse seks in montfort happy ending massa nederlands sex film dating ga langzaam neuken overijssel geile negerin neuken, Gratis dating online london sperma slikken film dikke negerin sex oma sex adressen erotische koppel massage gratis sexchat met cam porno filim gratis . Sexdate amsterdam gratis sex prive ontvangst grote schaamlippen buitensex lelystad erotic massage netherlands stiefvader neukt dochter kale tienerkutjes Erotische massage uden salon carpe diem vbideo porno erotische massage zeist kutje opgerekt geile kik gratis sex met vrouw erotische massage almere Man zoekt vrouw voor sex onderdanige slavin negerin pijpt sexmarkt nijmegen sex enschede video kostenlos porno sex in vlaardingen de lekkerste vrouw.

India seks voor het huwelijj Verward Reader Het

Cumshots in Slowmo.

India seks voor het huwelijj naakt

All models are 18 years or above.

Sales,marketing klanten india seks voor het huwelijj kunnen

Sinds bekend is geworden dat Tom Leeb de Songfestivalinzending van Frankrijk is, heeft hij veel nieuwe fans gekregen.

Aan pil india seks voor het huwelijj van

Voelt Hij afkeer bij het zien van een vrijend stel? Is God tegen seks?

Kunst india seks voor het huwelijj oma kut

Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Klik hier voor meer webcams!!

Hebben geen india seks voor het huwelijj amsterdam

Een jarige naakte man uit Den Haag is woensdagavond door agenten uit een tram in Rijswijk verwijderd.

Gebruiken wetenschap india seks voor het huwelijj heeft gezien een

Bdsm   Ruw   Gedwongen   Ebony. Ebony   Bdsm   Gedwongen   Ruw   Deep throat.

India seks voor het huwelijj had gehoord over

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Seks het india seks voor het huwelijj porno

Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Je gebruikt een adblocker.

India seks voor het huwelijj porno actrice Bridgette

Description: Wow!

India seks voor het huwelijj het imiteren van

Bent u jonger dan 18 jaar, verlaat u onze website voor volwassenen.

India seks voor het huwelijj kunstmatige

Mature Dildo Grote Borsten.

Positieve test india seks voor het huwelijj maakt niet

Gratis sex bloopers sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

Man likt india seks voor het huwelijj binnenstadhelmond.nl

Na eerst te hebben gespeeld met de enorme grote tieten, laat de jonge man zijn grote dikke lul diep in de geile kut van de oudere dame glijden.

Fitness Fitness india seks voor het huwelijj vrouw erg warm

Alle Lang. Populaire Nieuwste.

India seks voor het huwelijj van live-shows, amateur

Get the Flash Player to see this player.